Увиващи се поли

В крак сте с ритъма на съвременните тенденции, но имате ли увити поли в гардероба си от незапомнени времена? Не ви обвиняваме, защото те имат стотици лица и на практика са безсмъртни. Къси, дълги, макси и мини рокли с красив дизайн ще очароват всяка жена. Освен това обвивките все още са на мода и се предлагат в още по-красиви мотиви.

По-умерените елементи могат да се носят в офиса, а моделите от ефирни материали – в свободното време. Много популярна е спортната пола за увиване с подплатени къси панталони! За компания носете плисирана пола с по-широка талия и стил “sheath”. Синята увита пола с черни точки до средата на прасеца е добър избор за знойните летни дни. На партито може да се носи вкусна увита пола с романтични волани. Тийнейджърките, тридесет и няколко годишните и зрелите жени могат да носят практични рокли с шнур или копче и закопчалка. Те винаги изглеждат зашеметяващо и привлекателно.

Дълга плажна пола макси с разрез

Наслаждавате ли се на рафинирани разфасовки? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Искате ли да сте модерни? Тогава определено разширете гардероба си с този великолепен модел пола. Гарантирано ви е, че тази шикозна дреха никога няма да излезе от мода. Дамската пола Koucla впечатлява от пръв поглед с изисканата си кройка и вечния си модел. Идеалната пола за почти всеки повод. Тя ласкае и подхожда на всеки.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Увиващи се синя плажна пола за бански

Представяме ви универсалната синя wrap плажна пола Eleanor, предназначена за бански костюми. Това кокетно парче е идеално за тези, които искат без усилие да преминат от плуване в морето към плажуване или разходка по брега, без да правят компромис с комфорта. Плажната пола Eleanor е изработена от бързосъхнеща перфорирана материя, което гарантира, че можете да се наслаждавате на времето си на плажа, без да се притеснявате за мокри или тежки дрехи.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Асиметрична лятна пола с опаковане, изработена от приятна и ефирна материя

Асиметричната увиваща пола на Bonprix е изработена от удобен, лек и ефирен материал. Очарованието е подсилено от атрактивния десен. Полата ласкае фигурата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Обвиваща пола във впечатляваща цветова комбинация

Красива пола с волани в актуален вид на обвивка. Талията е с ластик на гърба. Впечатляваща цветова комбинация от жълто и лилаво. Полата е изработена от висококачествен материал с непреходен флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дамска дълга пола GAP в модерен модел, изработена от висококачествен плат

Дамската пола на GAP се отличава с удобната си кройка, висококачествения материал и модерния десен на точки. Полата наподобява стил на увиване и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Дамска дънкова пола с увиваща визия

Лека дънкова пола в традиционен син нюанс е задължителна част от летния гардероб на всяка жена. Така че, ако ви липсва такъв, разгледайте добре този модел и помислете за закупуването му. Полата Rainbow ще ви убеди, че денимът е незаменим, универсален и изключително приличен.

Цена към момента на прегледа: 22 лв