Черна елегантна пола

Когато една жена не знае какво да облече за вечеря или театър, тя посяга към черна официална пола. За работа е подходяща черна официална пола на бели точки с миди дължина. Добавете тъмносиня светла блуза и ще имате елегантен тоалет за офиса. За официална вечеря можете да изберете черна пола с волан под коляното или дамски модел с еластична талия с дизайнерско качество.

Екстравагантността е представена от поли от кожа и изкуствена кожа в асиметрични форми с аксесоари под формата на ципове и дантели. Черната пола с А-образна линия е хит за компанията и леко се разкроява под коляното. Черна дреха с принт на червени цветя или раирана бяла и черна парти пола със средна дължина също ще се харесат. Не забравяйте черната пола-пачка с червена подплата и гръб, както и дългите поли с геометрични и етнически щампи. И накрая, можем да препоръчаме дълга черна пола с леко прозрачен, по-широк сребрист колан.

Дълга черна дамска официална пола с декоративни перли

Изработена от висококачествени материали и със скрито закопчаване с цип, полата е удобна и стилна. Макси дължината ѝ придава елегантност, което я прави идеален избор за всеки светски повод. Това, което наистина отличава тази пола обаче, са привличащите погледа декоративни перли, които украсяват талията. Тези перли придават блясък и уникалност на целия дизайн, като ви карат да изглеждате като истинска кралица.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Плетена тясна пола със секси разрез в един цвят

Ддамската пола SKIRT в монохромно черно е изработена от висококачествен и удобен материал. Секси разрезът подчертава уникалността на модела. Дамската тясна пола в ласкава кройка ще подчертае силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамска черна кожена пола със секси разрез

Дамската черна пола от изкуствена кожа с удобна миди дължина е непреходна и стилна. Луксозната пола с гладък дизайн има секси разрез отпред. Това ще увеличи привлекателността ви. Ласкае фигурата. Подчертава сексапилните ви извивки.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Секси пола в прилепнала форма с ефективни прозрачни вложки

Всеки знае какво може да направи една хубава каскада не само на самочувствието ви. Ако търсите пола, която да е едновременно секси и елегантна, значи я намирате тук. Дори след няколко години ще бъдете благодарни, че сте се сдобили с този модел. В края на краищата, това е вечна афера.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дългата макси пола с разрез извайва фигурата. Той е привлекателен и същевременно удобен. Полата със секси разрез е с удобна еластична талия. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 22 лв