Черно-бели дамски поли

Може да се каже, че черно-бялата комбинация никога не остарява. Той е толкова вечен и универсален, затова жените го обичат толкова много. Тази къса черно-бяла пола за жени, изработена от лек материал и с щампа на малки бели цветя, ще ви очарова особено през топлите дни на годината. Черно-белият кариран модел е безсмъртен! Не пропускайте да изпробвате черно-белите поли с геометрични и етно мотиви.

Поли на райета и точки са хит. Черно-бялата комбинация може да се съчетае само с не много цветен топ и, в зависимост от вида на полата, с помпи или маратонки. Свободна бяла лятна пола с черен широк колан или макси модел с флорален принт ще паснат като ръкавица на гардероба на всяка жена. Мини полите с деликатен дизайн, елементите без ръкави или белите продукти с необичайни щампи на черни цветя ще се харесат на дамите, които обичат оригиналните модни тенденции. Освен това взаимодействието между бялото и черното е адски секси и визуално отслабващо!

Черно-бяла ретро миди пола с вечен десен на точки

Дамската пола с удобна миди дължина във вечен десен на точки е удобна и много приятна. Полата в елегантна черно-бяла цветова комбинация е с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамска дълга пола GAP в модерен модел, изработена от висококачествен плат

Дамската пола на GAP се отличава с удобната си кройка, висококачествения материал и модерния десен на точки. Полата наподобява стил на увиване и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Дамска макси пола с бохо шарки

Дългата дамска пола с шарки е изработена от приятен и ефирен материал. Модерната макси пола в бохо стил е подходяща за всекидневно носене. Тя ще направи горещите ви дни по-стилни и удобни.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамска пола тип “А” с ориенталски десен с къса дължина

Има някои неща, които просто не могат да липсват в гардероба на една жена. Има модели, които никога няма да се изгубят в гардероба ви. Дори и след време те все още са на мода. Една от тях е полата тип “А”. И тук в стилен модел. С тази пола винаги ще бъдете стилни.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дамска къса пола с принт и ефектна дантела

Искате ли да обогатите гардероба си с хубав модел пола със секси къса дължина? Искате нещо повече от класическа мини пола? Тогава ще я намерите тук.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамска пола плюс размер с леопардов мотив

Полите са в основата на гардероба на всяка добра жена. Те са вечни и неподвластни на времето. Правилно избраната пола ще бъде ваш моден помощник в продължение на много години. Дължината на тази пола е под коляното. Украсена е с красив животински мотив.

Цена към момента на прегледа: 26 лв